Q Tonic – En overlegen tonic

May 9, 2012 by

Q Tonic – En overlegen tonic

Q Tonic er ifølge dem selv en overlegen Tonicvand. En af skaberne lagde en dag mærke til, at den Tonicvand han drak sammen med sin dyre gin, havde en del tilsætningsstoffer og mange kalorier og syntes ikke det var passende til så fin en gin. Man blander jo heller ikke en whiskey til kr. 2000 flasken med opvaskevand, for at sige det på en anden og lidt mere ekstrem måde. Han satte sig derfor for, at lave en Tonicvand, der levede op til samme kvalitetsstandard som den gin han drak.

Det tog et par år, men han fandt de rigtige ingredienser, kinin fra Peru, økologisk agave fra Mexico og tre gange purificeret vand er hovedingredienserne i Q Tonic. Den kommer i en elegant flaske, som kan sættes ved siden af din drink, uden at gøre din dyre vodka eller gin forlegen.

Q Tonic som vi anbefaler til flere forskellige Gin og Tonic, er en amerikansk tonic, der ligesom Fever Tree Tonic, er blevet meget populær. Den er dog dyrere end Fever Tree, faktisk en hel del og om den er prisen værd, skal jeg lade være op til hver enkel at afgøre eller om man kan “nøjes med” Fever-Tree.

I de fleste tonicvand, bruger man et syntetisk smagsstof i stedet for kinin, som udvindes af kinabark. I de gode (og dyre) tonicvand, bruger man naturlig kinin og det bruges naturligvis også i Q Tonic. Faktisk indeholder Q Tonic ikke kunstige tilsætningsstoffer eller aromaer.

Opskrifter med Q Tonic:

Gin og Tonic med Agurk

Gin og Tonic med Fujiæble

 

Q Tonic kan findes i gourmetbutikker i en stor del af landet. Du kan finde en butik her.

Related Posts

Tags

Share This

468 ad

1 Comment

  1. Q Tonic er ganske interssant, men jeg faldt over en italiensk tonic i Magasin kaldet La Nostra Acqua Tonica di Chinotto. Markant citrus og kinin, samt en let sødme. Har skrevet lidt om den her (nederst på siden): http://enverdenafgin.com/2013/03/04/den-bedste-tonic-til-din-gin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *